Het Verschil

 

“Waarom zouden we de RVS en messing hekken en leuningen van Goldsteen moeten kopen en niet die van andere leveranciers?“ vragen mensen ons vaak.

Dat willen we u hier graag uitleggen, want daar zijn een aantal redenen voor aan te voeren.
Ten eerste maakt Goldsteen de verbindingen van bochten, verstekken en afdoppen van het leuningwerk anders dan die van de meeste andere leveranciers. Andere leveranciers leveren hekken en leuningen met losse verbindingsstukken en losse afdoppen, waardoor je naden ziet. Bij het leuningwerk van de leuningen en hekwerken van Goldsteen heb je geen naden, deze worden namelijk gelast en onzichtbaar geslepen.
Ten tweede is het laswerk en de afwerking van de RVS en messing hekwerken van andere leveranciers kwalitatief minder en minder mooi afgewerkt dan dat van Goldsteen.
Ten derde heeft Goldsteen veel kennis van het verwerken van meerdere soorten metalen waardoor er unieke combinaties mogelijk zijn.

Op bijgaande foto’s kunt u de standaard afwerking van Goldsteen bekijken.

Let u in het vervolg eens op de hekwerken en leuningen zoals u deze in uw dagelijks leven in kantoren en woningen tegenkomt en vergelijkt u deze eens met die van de foto’s van Goldsteen.

 

 

 

hofleverancier