.
.

Hoogwaardige eindproducten

Uw unieke opdracht, of het nu voor een rvs design trap, messing balustrade, sierhekwerk of ander metalen product is,
wordt door ons altijd met zorg en aandacht behandeld.
Wij bespreken met u de mogelijkheden en geven u graag gedegen advies. In nauw overleg zoeken wij naar de beste oplossing.
Samen met het uitstekende vakmanschap van ons personeel leidt dit tot een hoogwaardig eindproduct dat zo goed mogelijk voldoet aan uw wensen.
Natuurlijk besteden wij veel aandacht aan een hoogwaardige afwerking.

Innovatie
Innovatie is voor ons heel belangrijk. Wij zorgen ervoor dat onze machines, materialen zoals o.a. RVS, aluminium, messing en koper en onze kennis actueel blijven. Met behoud van ons vakmanschap, op brede ervaring gebaseerd, blijven we attent op de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Wij gaan met de tijd mee. Sinds 1997 beschikt Goldsteen over een nieuw en ruim bedrijfspand dat voldoet aan de eisen van het moderne machinepark, en onze efficiënte manier van werken.

CAD tekeningen drie dimensionaal uitwerken
Uw schets, prototype of idee van een product, zoals een design trap, balustrade, design lamp of welk ander product in RVS, aluminium, messing, koper of ander metaal dan ook, kunnen wij met de computer als CAD-tekeningen in 2D of 3D uitwerken. Hierdoor kunt u alvast op het beeldscherm beoordelen hoe uw product er in werkelijkheid uit zal zien. Een uitstekend middel om het juiste ontwerp tot in de details te kiezen.

Klik op onderstaande knoppen 

Voor een boek en video's over de geschiedenis en de producten van ons bedrijf.

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn